Standup Musician

Het is waarschijnlijk de meest rake en sfeervolle afsluiting van uw congres: een ter plekke op maat gemaakte song die voor de aanwezigen een scherpe en humoristische spiegel vormt. Het is een kunst die Standup Musician Bart Kiers als geen ander beheerst. Zijn muzikale talent en vermogen om complexe thema’s te vatten in een treffend lied, zorgen ervoor dat grote bedrijven in binnen- en buitenland hem graag inhuren voor hun congres… 

Een scherpe en humoristische spiegel

Inmiddels is Bart de meest bekende Standup Musician in Nederland voor het bedrijfsleven en de overheid. Aan een half woord heeft hij genoeg om over het thema een treffende song te schrijven en deze vervolgens tot in perfectie uit te voeren. Zijn muzikale optredens vormen hiermee de ideale afsluiting van een congres vol workshops, trainingen en speeches.

In hun commentaren spreken opdrachtgevers van een scherpe en humoristische spiegel die ze krijgen voorgehouden. Bart vat de kernboodschap van het evenement in normaal Nederlands samen en is daarmee een verfrissende en ontspannende noot aan het einde van een serieuze dag. Zijn songs zijn muzikaal, to the point en natuurlijk altijd geheel op maat.

Meer info op www.standupmusician.nl