Niemands-land

Niemands-land .. ontstaan uit liefde voor sfeer en festivals. Het begon een paar jaar geleden met een 40 ft Zeecontainer. Deze werd omgebouwd tot mobiele strandtent. Alles met de hand gebouwd en op elk festival brengt Niemands-land Strand sfeer en verwondering. Na deze prachtige bar, volgde al snel het idee een boot om te bouwen tot bierboot. Een mooie BM-er werd omgebouwd tot bierboot met maar liefst 4 tappunten. Ideaal voor de wat kleinere feestjes, maar inmiddels al vele bewezen diensten op grotere festivals.

Na deze twee barren volgde al vrij snel de prachtige Wijnbus. Een volledig elektrische wagen die uitgeklapt veranderd in een heel erg sfeervol barretje. Ook deze bar is fijn voor de kleinere feestjes, maar heeft inmiddels ook al grotere festivals doorstaan. Er volgde een samenwerking met het team van Festival Achterland. Er werd een SRVwagen omgebouwd tot Kassawagen. Een kassawagen met 3 pinunits en 1 contant geld kassa. Charmant en sfeervol munten verkopen. Wie wil dat nou niet ..

Dit jaar worden er 8 prachtige Stretchtenten toegevoegd aan Niemands-land. Een festival of feest kan tegenwoordig niet meer zonder een Stretchtent. Niemands-land wil de stretchtenten bouwen in functie van de sfeer. Dus geen snelle overkapping, maar een overdacht plan van aanpak. Niemands-land is sfeer!

Afmetingen Stretchtenten :

Doek 12m x 5m  Zandkleur ( x 2)

Doek 5m x 5m   Zandkleur (x 3)

Doek 9m x 6m  Zwart/wit (x 3)